Prostaatkliniek of mannenkliniek?

Andros Clinics logo
24 april 2023

Andros is een prostaatkliniek én een mannenkliniek. Hoe dat zit? Andros Clinics zijn gespecialiseerde urologische klinieken. Prostaatklachten en prostaatkanker maken het grootste deel van ons zorgaanbod uit.

Prostaatkliniek is onderdeel van de 4 expertises

We focussen ons op vier expertises waar we echt onderscheidend in zijn: urologie voor de 50+ man (prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort), prostaatkanker, sterilisatie van de man en complexe blaasklachten bij mannen en vrouwen.

We geloven dat de beste zorg geleverd wordt door specialisten die zich op een specifiek aandachtsgebied focussen qua diagnostiek en behandeling. Met deze focus zorgen we voor deskundigheid, sneller kunnen innoveren, tijd en aandacht voor de patiënt en zorg op maat. Met de juiste zorg op het juiste moment kunnen we vaak zwaardere behandelingen of operaties voorkomen.

Grootste urologie kliniek in Nederland

Andros Clinics is de grootste urologische kliniek met vestigingen door heel Nederland. Eerder was onze naam Andros Mannenkliniek. In 2021 kregen we de naam Andros Clinics. Altijd al werden we ook een prostaatkliniek genoemd.

Urologie klinieken met veel aandacht voor mannen problemen

Met het stijgen van de leeftijd krijgen steeds meer mannen last van plasklachten, erectieproblemen of hormoontekort. Ook neemt de kans op prostaatkanker aanzienlijk toe. Andros heeft gespecialiseerde klinieken voor deze urologische problemen.

Ook voor prostaatklachten: de juiste behandeling op het juiste moment

De specialisten van Andros werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en uw levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen, advies over de levensstijl (eten, drinken, roken, bewegen) en minimale ingrepen te behandelen.

Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren urologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. En dat in een ontspannen en aangename sfeer!

Prostaatkanker

Voor prostaatkanker biedt Andros hoogwaardige precisiediagnostiek, met MRI en indien nodig MRI Fusie biopsie, om vast te stellen of u (agressieve) prostaatkanker heeft. Meer over Centrum voor Prostaatkanker Precisiediagnostiek

Lees verder over:

Of doe anoniem online de zelftest: Heb ik prostaatklachten?

Lees meer over Andros Clinics

Andros Clinics logo
Laatste update: 24 april 2023

Neem contact met ons op