Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,88,4
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,5
NPS6150

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2020 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

logo zkn Keurmerk

Met onze 6 beloftes weet u wat u van Andros Clinics kan verwachten. Over verzekerde zorg, kwaliteit, artsen, overleg, sfeer en efficientie.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 8.8

Andros Clinics Bekijk 2374 waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Dr Barwari ontdekte bij mij bij eerste bezoek geen afwijkingen op echo en inwendig onderzoek. En tóch wilde hij additioneel onderzoek... Bekijk deze review van 15 januari 2022

9.7

Niets geen opmerkingen prima in orde Bekijk deze review van 14 januari 2022

9

Ik ben erg tevreden over de ontvangst, de manier van werken, duidelijke uitleg en telefonische controle achteraf over het verloop en... Bekijk deze review van 14 januari 2022

10

Zeer deskundige behandeling, maar kom hier al jaren en was niet anders gewend. Bekijk deze review van 14 januari 2022

10

Een hoge waardering voor een goed luisterend oor en iemand die tijd heeft voor de patiënt!. Bekijk deze review van 12 januari 2022

9.5

naast bloed en urineonderzoek veel informatie vooraf ingevuld, waar alleen door de verpl.kundige aandacht aan werd besteed, maar nauwelijks door de... Bekijk deze review van 12 januari 2022

4.6

perfecte informatievoorziening idem eerste ontvangst en behandeling in kliniek Bekijk deze review van 11 januari 2022

10

Deskundig,vriendelijk en behulpzaam Bekijk deze review van 10 januari 2022

10

Vriendelijke behandeling (stelt gerust, oog voor ongemakken), goede voorlichting. Bekijk deze review van 10 januari 2022

8

Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit, voor- en nazorg en de persoonlijke benadering. Minder tevreden ben ik, dat mij niet... Bekijk deze review van 10 januari 2022

8.9

Prima mensen met ervaring en zeer vriendelijk Bekijk deze review van 10 januari 2022

8.3

In deze kliniek heeft men oor en tijd voor de patiënt. Bekijk deze review van 9 januari 2022

9.8

Kleinschaligheid en deskundigheid Bekijk deze review van 9 januari 2022

9.6

IK ben zeer tevreden over de open, deskundige en laagdrempelige behandeling door drs De Hond Bekijk deze review van 9 januari 2022

9.6

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de nabehandeling van Andros Clinics. Ze zijn empatisch, meedenkend en geven veel aandacht... Bekijk deze review van 9 januari 2022

9
9.7

Ik had een zeer groot probleem als ik langer dan een paar uur had gezeten (ineen vliegtuig bijvoorbeeld) dan kon ik... Bekijk deze review van 8 januari 2022

10

Was voor een jaarlijks preventief onderzoek in de kliniek. Wordt daat telkens prima ontvangen, onderzocht en geïnformeerd. Geeft een gerust gevoel. Bekijk deze review van 8 januari 2022

9

duidelijke uitleg, sympathieke benadering Bekijk deze review van 8 januari 2022

9

Klachten worden serieus genomen. Er wordt overlegd wat de beste behandeling is. Onderzoeken zijn altijd uitgebreid, niet alleen even een PSA test. Goede voorlichting. Er... Bekijk deze review van 8 januari 2022

8

goede uroloog die ook zeer goed communiceert Bekijk deze review van 7 januari 2022

10

Andros Clinics zijn wij zeer tevreden over. Deskundig vriendelijkheid vertrouwen in de kliniek Bekijk deze review van 7 januari 2022

10
9

Ervaar dr. Naderi als een deskundige en vriendelijke behandelaar bij wie ik mij zeer op mijn gemak voel. Bekijk deze review van 7 januari 2022

9.2

Als na vooronderzoek het contact met de arts sneller kan plaatsvinden zonder lange wachttijd Bekijk deze review van 7 januari 2022

9.5
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op