Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar patiënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,1
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,88,5
Nazorg8,58,3
Totaalindruk
kliniek
8,98,6
NPS6351

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2022 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2022. Klik hier om de onderzoeksverantwoording te openen. 

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.1

Andros Clinics in 2023 Bekijk waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Goede ontvangst en afspraken sluiten goed aan. De vraag stelling gaat niet over mensen die preventief komen. Bekijk deze review van 21 februari 2024

10

Ik ben tevreden, werd heel vriendelijk ontvangen en er werd goed geluisterd. Uitleg over wat gedaan werd tijdens behandeling was duidelijk. Bekijk deze review van 20 februari 2024

7.6

The only improvement I can suggest to the Andros clinic is to better prepare patients to deal with the area where... Bekijk deze review van 20 februari 2024

9.2

Afsraak krijgt uitstekende opvolging, alles in één bezoek. Goede sfeer, huiselijk. Duidelijke gesprekken. Bekijk deze review van 20 februari 2024

9

Gezien mijn medische achtergrond is het van belang dat ik onder controle sta. Andros is wat mij betreft daar de beste... Bekijk deze review van 20 februari 2024

8.4

ontevreden over communicatie met afdeling urologie en hun onderlinge verwijzing vormen, tevens lage wachttijden. Bekijk deze review van 19 februari 2024

8.1

Grote deskundigheid. Persoonlijke en vriendelijke benadering. Bekijk deze review van 19 februari 2024

8.2

ANDROS HEEFT HET PROBLEEM ADEQUAAT, Proffesioneel EN NAAR VOLLE TEVREDENHEID AANGEPAKT. Bekijk deze review van 19 februari 2024

8

Goede uitleg en vriendelijke bejegening. Bekijk deze review van 19 februari 2024

7.4

Erg netjes en snel geholpen. Bekijk deze review van 19 februari 2024

10

Prettige ontvangst. Korte wachttijden, deskundige medewerkers. Bekijk deze review van 18 februari 2024

10

Zou graag de uitslag van myn behandeling ontvangen. My is verteld een mri te maken maar niet dat het met contrastvloeistof... Bekijk deze review van 18 februari 2024

10

Duidelijke uitleg. Empathische benadering. Goed geluisterd naar klachten. Bekijk deze review van 18 februari 2024

10

Uitermate tevreden. Geholpen door een specialist met verstand van zaken i.p.v. een arts in opleiding bij de ziekenhuizen hiervoor bezocht. Alles... Bekijk deze review van 18 februari 2024

10

Communicatie rondom de behandeling kan nog beter. Er zou na de behandeling cq. onderzoek nog gebeld worden. Dat werd een e-mail... Bekijk deze review van 18 februari 2024

9

Er wordt goed naar je geluisterd, je klachten worden serieus genomen en je krijgt een passende behandeling. Bekijk deze review van 18 februari 2024

9.7

Goede begeleiding en contact Zeer tevreden Bekijk deze review van 17 februari 2024

8.5

Duidelijke en eerlijke uitleg over de situatie Bekijk deze review van 15 februari 2024

9

Prettige kliniek, professionele uitstraling. Er heerst een rustige sfeer wat erg prettig is. De medewerkers en artsen doen goed hun best... Bekijk deze review van 15 februari 2024

8.3

Goede kliniek wordt snel en vriendelijk/menselijk geholpen. Bekijk deze review van 15 februari 2024

9

100% vertrouwen in de behandeling. Bekijk deze review van 15 februari 2024

10

Prima uitleg en vriendelijke behandeling Bekijk deze review van 15 februari 2024

10
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op