Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar patiënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,68,4
Bejegening
door arts
9,18,8
Behandeling8,98,7
Nazorg8,58,4
Totaalindruk
kliniek
8,98,8
NPS6456

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2023 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2023. Klik hier om de onderzoeksverantwoording te openen. 

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Patientenfederatie Nederland
Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland: 9.1

Andros Clinics in 2023 Bekijk waarderingen

Lees de 25 meest recente reviews

Ik had jaren geleden zelf de beslissing genomen om een afspraak te maken met Andros Arnhem. Ik had mijn zorgverlener hiervan... Bekijk deze review van 20 juni 2024

8.4

Deskundig, vriendelijk, betrouwbare informatie! Bekijk deze review van 20 juni 2024

10

Alles gedaan binnen 1 dagdeel. Vooraf overleg mogelijk. Duidelijke info. Bekijk deze review van 18 juni 2024

10

Vriendelijk personeel. Goede bejegening. Alles netjes op tijd. Gezellige en nette kliniek. Bekijk deze review van 18 juni 2024

9.7

duidelijkheid, zorgvuldigheid, correcte behandeling, geruststellend,kenmerken van bezoeken aan de andros kliniek, in het heden, maar ook in het verleden is mijn... Bekijk deze review van 17 juni 2024

8.2

ben heel tevreden, een arts met emphathie is zeer belangrijk. Bekijk deze review van 17 juni 2024

9.7

Te kort onder behandeling om er iets over te zeggen. Bekijk deze review van 17 juni 2024

8.3

Tevreden vanwege het feit dat alle benodigde onderzoeken in 1 bezoek werden afgewerkt. Bekijk deze review van 17 juni 2024

8.8

Vriendelijk , deskundig , was. eerste contact gaf goed gevoel. Bekijk deze review van 16 juni 2024

10

Ik kom er voor de jaarlijkse controle. De onderzoeken sluiten goed op elkaar aan. Verder word ik professioneel behandeld. Ik kan... Bekijk deze review van 15 juni 2024

9

de wachttijd is erg lang ( 3 maanden) en als je dan toevallig in de week van de afspraak ziek bent,... Bekijk deze review van 14 juni 2024

5

Super goeie ervaring mee gehad Bekijk deze review van 13 juni 2024

9.4

Van te voren goed geinformeerd over de gang van zaken. Vriendelijk personeel. Bekijk deze review van 13 juni 2024

8.3

Goede en nette kliniek met vriendelijke mensen Bekijk deze review van 13 juni 2024

9

Wordt geluisterd en verzorg top top top Bekijk deze review van 12 juni 2024

9.7

Aandacht.vriendelijkheid. Bekijk deze review van 12 juni 2024

7.7

Uitstekende persoonlijke begeleiding en zeer vriendelijk personeel. Ik heb geen suggesties voor verbetering. Bekijk deze review van 12 juni 2024

9.4

Efficient en deskundig. Bekijk deze review van 11 juni 2024

9.6

momenteel nog onder behandeling in afwachting Holep-operatie. Medicatie en hulpmiddelen zijn tot nu toe voldoende om wachttijd zo comfortabel mogelijk door... Bekijk deze review van 11 juni 2024

8.8

Mijn problemen zijn deels opgelost, er heeft geen her controle plaats gevonden. Bekijk deze review van 11 juni 2024

8.4

Hele prettige ervaring. Empatisch. Alle onderzoeken zo goed als mogelijk in 1x gedaan waarna alles direct goed en duidelijk wordt uitgelegd... Bekijk deze review van 10 juni 2024

10

Tevreden omdat ik op veilige manier biopt kon verkrijgen Bekijk deze review van 10 juni 2024

9
9.4

Mijn plasprobleem is door de medicatie niet weggenomen. De laatste medicatie heeft het probleem enigszins doen verschuiven in de tijd. Eerst... Bekijk deze review van 10 juni 2024

8.2
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op