Spoed

Indien u last heeft van complicaties na een invasief onderzoek of een invasieve ingreep, uitgevoerd bij Andros Clinics, neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op bij deze situaties:

  • Na een transperineale Fusie Biopsie: als u ondanks een volle blaas niet kunt plassen en/of u koorts heeft hoger dan 38.5 graad.
  • Na een besnijdenis of andere penischirurgie: als de eikel / penis zeer pijnlijk aanvoelt en/of u koorts heeft hoger dan 38.5 graad.
  • Na een sterilisatie (vasectomie): als u uitermate veel pijn heeft, een wondje blijft bloeden, een sterke zwelling van de balzak optreedt en/of u koorts heeft hoger dan 38.5 graad.

Binnen 48 uur: via spoednummer 026 389 0682

Bij een complicatie binnen 48 uur na de ingreep neemt u direct contact op met het spoednummer 026 – 389 06 82 van Andros Clinics. Dit telefoonnummer is 24×7 bereikbaar. De telefoniste zal u rechtstreeks in contact brengen met uw behandelend arts.

Hoe neemt u contact op na 48 uur?

Bij een complicatie meer dan 48 uur na de ingreep en binnen openingstijden, neemt u direct contact op met het algemene nummer 026 389 1753 van Andros Clinics. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

· Bij een complicatie meer dan 48 uur na de ingreep en buiten openingstijden van Andros, verzoeken wij u direct contact op te nemen met de dichtstbijzijnde huisartsenpost en u daar te melden voor onderzoek en of behandeling. U krijgt na de ingreep een brief mee waarin voor de huisartsenpost staat uitgelegd welke ingreep u heeft ondergaan.

Algemene vraag of een niet spoedeisende klacht?

Vriendelijk verzoek: gebruik dit nummer als er sprake is van een spoedgeval zoals hierboven beschreven. Voor vragen over lichte, niet spoedeisende klachten of algemene vragen naar aanleiding van uw ingreep, verzoeken wij u het reguliere telefoonnummer 026 389 1753 te gebruiken.

Onze specialisten