Nieuw prostaatkankerlogboek uitgebracht door prostaatkankerstichting

Dr. Theo de Reijke Uroloog Andros Clinics
18 augustus 2021

De Prostaatkankerstichting presenteerde onlangs een compleet vernieuwd en geactualiseerd prostaatkankerlogboek. In het prostaatkankerlogboek kunnen prostaatkankerpatiënten en hun naasten alle informatie vinden over prostaatkanker, de behandelingen en het leven met prostaatkanker. Uroloog Theo de Reijke heeft een grote bijdrage geleverd aan het tot stand komen van dit logboek.

Het prostaatkankerlogboek ontstond in 2008. Tot 2016 waren er regelmatig updates. Nu is er een geheel vernieuwde versie. Voormalig huisarts en vrijwilliger bij de Prostaatkankerstichting Bert Smid: ‘Er zijn een heleboel zaken veranderd op het gebied van behandelingen, vooral op het gebied van uitgezaaide prostaatkanker. Daarvoor was een actualisering nodig van het oude boek.

Een van de doelstellingen van de Prostaatkankerstichting is om patiënten voor te lichten en te informeren. Dit boek is daar een heel goed middel bij. Het logboek bevat in grote lijnen toegankelijke informatie die voor vrijwel iedereen goed te begrijpen is. Aanvullend vind je er informatie die dieper ingaat op bijvoorbeeld een specifieke behandeling.’

Het logboek is gratis voor nieuwe donateurs van de Prostaatkankerstichting of verkrijgbaar voor €24,95 via (online) boekhandels. (Let op dat u de versie met de blauwe voorzijde bestelt, dan heeft u zeker de nieuwste uitgave).

Lees meer op website prostaatkankerstichting

Lees meer over prostaatkanker

Dr. Theo de Reijke Uroloog Andros Clinics
Auteur: Dr. Theo de Reijke is uroloog bij Andros en tevens associate professor urologie aan het Amsterdam UMC waar hij onderzoekers op het gebied van prostaatkanker begeleidt.
Laatste update: 18 augustus 2021

Neem contact met ons op